Cursus Reiki I, II, III en Reikimassage

Cursussen & meer

Bij Reikipraktijk Oud-Beijerland kun je verschillende cursussen volgen. Je kunt bij Yvonne terecht voor Reiki I, II en zelfs III indien je hier aan toe bent. Wanneer je elders Reiki I gedaan hebt, ben je alsnog van harte welkom om Reiki II bij Reikipraktijk Oud-Beijerland te volgen. Meer informatie over de cursussen vind je hieronder of klik in het snelmenu:

Cursus Reiki I
Cursus Reiki II
Cursus Reiki III
Cursus Reikimassage

Cursus Reiki I

Tijdens een cursus Reiki I leer je werken met de Reiki energie volgens The Usui System of Natural Healing. Naast een cursusboek ontvang je 4 inwijdingen van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie weer gaat stromen door jouw lijf. Oude blokkades worden weggehaald en je energie wordt als het ware naar boven getild.

Na het volgen van de cursus Reiki I kun jezelf en ook anderen behandelen.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 5 deelnemers) verspreid over 2 dagen van 09:00 tot 14:00 uur of verspreid in een avond en een zaterdag. Kijk voor de data van de eerstvolgende cursus in de Reiki-evenementen agenda op de site.

Cursus Reiki II

De cursus Reiki II kan volgen op de cursus Reiki I met een minimale tussenruimte van 3 maanden. Ook in deze cursus ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf.

Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om de Reiki energie te kunnen sturen. Reiki kent geen tijd of afstand. Met behulp van Reiki II kun je op afstand een behandeling naar jezelf, iemand anders, naar een dier of een bepaalde situatie sturen. Dit kan zowel in het nu, als in het verleden of naar de toekomst. Heel je verleden, leef in het nu!

Na het volgen van de cursus Reiki II kun je jezelf en ook anderen op afstand behandelen.

Voor een cursus Reiki II kiezen we samen een datum uit. Graag ontvang ik jouw aanmelding per mail of per telefoon.

Cursus Reiki III

De cursus Reiki III kan volgen op de cursus Reiki II. Na het volgen van deze cursus mag ook jij jezelf Reikimaster noemen. Ook in deze cursus ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf. Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om op zielsniveau te kunnen behandelen. Het proces naar Reikimaster is voor de één een heel lang proces van misschien wel jaren terwijl een ander het proces afrond binnen een jaar nadat hij/zij Reiki I behaald heeft.

Voor Reiki staat geen tijd. Ieder groeit op zijn of haar manier en in zijn of haar snelheid.

Voor een cursus Reiki III kiezen we samen een datum uit. Graag ontvang ik jouw aanmelding per mail of per telefoon.

Cursus Reikimassage

Reikimassage

De cursus Reikimassage kan volgen op de cursus Reiki I. Tijdens deze cursus ontvang je géén inwijdingen. Je gaat leren hoe je op basis van je intuïtie een Reikibehandeling en een massage met elkaar kunt combineren voor optimale ontspanning voor jouw partner/kind/zus/cliënt/etc.

We gaan aan de slag met een stukje theorie waarbij we dieper in gaan op de werking van onze chakra's en meridianen. Bij de cursus hoort ook een cursusboek wat zit inbegrepen in de cursusprijs.
Na het volgen van de cursus Reikimassage kun je anderen masseren met de Reiki-energie op basis van je intuïtie.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 6 deelnemers) verspreid over 3 ochtenden met een terugkomochtend. Kijk voor de data van de eerstvolgende cursus in de 'Reiki-evenementen agenda' op de site.

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden voor een cursus? Voor de cursussen Reiki I en Reikimassage kun je jezelf via de Reiki-evenementen agenda op de site. Bellen, mailen of een bericht via het contactformulier op de site mag natuurlijk ook.
Voor een cursus Reiki II of Reiki III kiezen we samen een datum uit. Graag ontvang ik jouw aanmelding per mail of per telefoon.

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

praktijkruimte aan huis
Karrespoor 14
3262 CT Oud-Beijerland
06 21 82 81 37
info@reikipraktijkoud-beijerland.nl
meer informatie
Voorwaarden en privacy
Reiki-evenementen agenda
Afspraak maken
Home
Volg Reikipraktijk
Oud-Beijerland via

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org Keltisch zeezout GAT 2019