logo

Balanssteen

~een steen voor het leven~

Hoe zou het zijn wanneer een steen jou zou kunnen ondersteunen in jouw proces? Een steen die ook nog eens een prachtig sieraad blijkt te zijn? Met zijn kleur en met zijn trilling hebben vele klanten al mooie ervaringen opgedaan.

Maak kennis met de Balanssteen, verkrijgbaar in 12 kleuren. De Balanssteen bevat kwartskristallen die zijn opgeladen met verschillende aardefrequenties. De Balanssteen draagt bij aan een goede aarding en afhankelijk van de kleur werkt de Balanssteen op onze chakra's. De Balansstenen zijn handgemaakt van een natuurlijk hars en behouden altijd hun frequenties. Reinigen en opladen zoals bij edelstenen is niet nodig.

De Balanssteen is verkrijgbaar in 2 maten: normaal en mini. De mini is tevens verkrijgbaar als armband. Ideaal voor kinderen en/of (huis)dieren. De Balansstenen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud.

Wil je meer weten en er achter komen welke Balanssteen bij jou past? Doe dan de GRATIS online training Balanssteen of gebruik de Zelfhulpgids. Je vindt ze hier.

klik hier voor direct contactWat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT

Volg Yvonne via

facebook instagram linkedin youtube

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2011 - 2022 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy